Karórákról, óra divatról

Karóra Divat

Karóra Divat

Négy fő ok, amiért egy seiko lehet a legjobb választás

2018. szeptember 17. - karoradivat

A Seiko órák előnyei

Nem tartod elég jónak ezt a márkát? Neked csak a svájci óra jelenti az álmaid netovábbját? Na figyelj, olvasd a négy fő okot, ami lehet, hogy felnyitja a szemed:

seiko-kep-1.jpg

1. Kiváló ár/érték arány! Ó igen, szegény ember rolexének is nevezik, nem véletlenül. Ebben az árkategóriában, ennél jobb kidolgozottságú ketyegőt nem nagyon találsz, az biztos!

2. Pontosság! Ezen nincs mit magyrázni. Az időmérők legfontosabb funkciójában sem vall szégyent. Nevezetesen az időmérésről van ugye szó. Ezek a tárgyak kiválóak. 

3. Egyedi design! A seiko sosem a konkurencia másolásával akarja megúszni a formatervezést. Ezek, kérem gondosan kitalált, művészi szintig kidolgozott remekművek. Gyönyörű tokok, látványos koronák, fantasztikus számlapok, és önmagában is szemet gyönyörködtető mutatók. De ami a legfontosabb, az egész, itt is több, mint a részletek összege. Az összhang, ami minden darabot jellemez, elvitathatatlan a márkától. Aki túlzásnak gondolja amit itt összehordat, tegyen egy szivességet... nézze meg ezt a seikot presage-t! Vagy ezt a fejedelmi búvár órát!

seiko-kep-2.jpg

4. GRAND! Még ez sem győzött meg? Akkor mondok egy érvet. Az órák legtökéletesebbjét, ami biztosan seiko evangélistát farag belőled: Ez a Grand Seiko. Egy óra mindenek felett. Ciki, de nem találok rá szavakat. 

Nézzétek: grand-seiko.com

A bejegyzés trackback címe:

https://karoradivat.blog.hu/api/trackback/id/tr6714246137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása